AAAAAUUU!!!!!

Å falle ned trappa med trynet først er IKKE å anbefale for noen egentlig. Fy søren jeg har vondt. Blir nok støøøl og får blåmerker. Bena mine bare forsvant under meg føltes det ut som. Utrolig ekkelt! Tror jeg ble mest redd etterpå egentlig. Og forfjamset. For ble bare 5 skrubbsår, ( så langt) Er bare flaks at jeg ikke har brekt noe. Bank i bordet.

Så dere der ute,,, er det bare jeg som går til dette, eller er det flere som kjenner seg igjen??? Kom gjerne med helberednings tips;)

Men i skrivende stund at jeg at hevelsen kommer og at det allerede har blitt litt blått. Hehe. Nå blir jeg sikkert legger i kjole i morgen :(

-tinkabell-

3 kommentarer

caroline

05.jan.2012 kl.00:32

Emm, ja - AUU :S

God bedring, håper du ikke har sååå vondt :p

06.jan.2012 kl.22:35

Hei! Vi er to jenter på 18 år som skal til Trondheim om to uker. Derfor lurer vi på om du vet om noen bra utesteder? Blir veldig glade for svar :) Digger bloggen din, STÅ PÅ!!

08.jan.2012 kl.22:13

Gossip tror jeg er 18 års grense. Disco utested:)

Skriv en ny kommentar

katinka hellan

katinka hellan

24, Trondheim

Jeg er ei glad-jente fra Trondheim som nå bor i Oslo. Driver med sang og dans i fritiden og elsker å opptre på en scene. Trener for tiden på West End Dance studio her i oslo. www.westend.no Bloggen min handler om den tøffe tiden, hverdagen min og det å ha en psykisk lidelse. Er du en slik sjel, eller er du ikke helt sikker? Redd for å si det høyt eller holder ting for deg selv? Ikke nøl med å sende meg en mail på katinka_hellan@hotmail.com og spør :)

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits