Trenger Modell til NM

Jeg trenger modell til NM i negledesign som går av stabelen 4.februar i Oslo. Har du lang negleseng, pene negler, vellstelte hender eller bare vil oppleve å være med på Norsk mesterskap? Da kan du sende meg en mail eller melding med bilde av dine negler, så kanskje du er den jeg ser etter.

mail til: katinka.hellan87@gmail.com

melding til: 91 75 87 01

Dette er så klart gratis. det eneste jeg forventer fra DEG, er at du stiller opp i god tid før konkurransestart. at vi kan holde jevn dialog og at vi tar oss et møte før 4.feb for stell av hender, gjennomgang av regler osv =)

Bilder vil bli tatt under NM og da vil det bli lagt ut bilder på bloggen også.

LITT om hva som vil skje 4.februar:

Jeg skal på 2 1/2 time legge competition nails med coverping hvorav ene hånden skal lakkeres med rød lakk.

Competition nail er lange, smale, tynne, klassiske negler med forlenget negleseng og dypt smil. Her er eksempler på disse neglene:


-Tinkabell-

4 kommentarer

Tarina

17.jan.2012 kl.13:48

kjempe spennende, skulle gjerne sendt deg en mail, men har turnering i Bergen =) Masse lykke til!

Una alta chica

17.jan.2012 kl.13:57

Spennende! Skulle gjerne meldt meg på, men har ikke de peneste eller lengste neglene i landet for å si det sånn :P Men du får ha lykke til uansett ;D

Liz - Chasing my dreams

17.jan.2012 kl.14:18

Så spennende:) Jeg har pene negler, men klipte dem nettopp! :( Ellers hadde jeg lett meldt meg på:) Du får ha lykke til da!

caroline

17.jan.2012 kl.21:31

Jeg har lysst, men har så stygge hender *rødme*

Skriv en ny kommentar

katinka hellan

katinka hellan

24, Trondheim

Jeg er ei glad-jente fra Trondheim som nå bor i Oslo. Driver med sang og dans i fritiden og elsker å opptre på en scene. Trener for tiden på West End Dance studio her i oslo. www.westend.no Bloggen min handler om den tøffe tiden, hverdagen min og det å ha en psykisk lidelse. Er du en slik sjel, eller er du ikke helt sikker? Redd for å si det høyt eller holder ting for deg selv? Ikke nøl med å sende meg en mail på katinka_hellan@hotmail.com og spør :)

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits