Å se seg tilbake kan være en push til å se framover :)

det er litt merkelif å se tilbake. Å se tilbake på noe du kjenner igjen. Du kjenner det igjen, men du husker ikke alt. Du husker ikke alt som i en beruset tilstand der det meste bare skrir over i hverandre.

Hva skjedde, hva følte jeg, hva gjorde jeg, hva tenkte jeg??

Da er det fint å ha dagboke nog blokken for å se tilbake på.

Jeg har ikke kommet meg mye lengre på et år. Desverre. Vekten er fremdeles alt for lav of verdiene i kroppen hopper løpsk. MEN noe som HAR blirr bedre er psyken min. Jeg fungerer bedre, er gladere, ser positivt på ting og har sørget for å få fylt hverdagen med fine hendelser. Derfor husker jeg mere fra den tiden jeg er i nå. Jeg er mere våken. Mere tilstede.

Jeg sitter i sofakroken og leser gjennom bloggen min fra januar 2011 og fram til i dag. For deg som vil sette deg inn i min reise til en friskere hverdag anbefaler jeg å gjøre det samme. Det tok litt tid, men nå sitter jeg å smiler, for jeg HAR tross alt blitt bedre. Jeg har kommet et stykke opp av rennesteinen og jeg HAR oppnånn masse bra på veien. Føler neste at det er selve vekta som er hovedproblemet nå, og DET er den"letteste" jobben sånn EGENTLIG. hehe

Ville bare oppfordre dere lesere til å se tilbake og på ny oppdage selv min utvikling.

Er SÅ glade i dere <3

Her er et av mine dikt skrevet 18.jan 2011:

Nedtur er utur
det gjør meg frustrert og sur
jeg vil så gjerne ut på tur
men her sitter jeg inne i "bur"
dagene inneholder mang en lur
sove, ligge på rygg som en slags "kur"
helbreder meg sel? jeg piller min rur
føler meg som et barn bak en mur


kadettball nov. 2011

-Tinkabell-

6 kommentarer

Sol i Villa Blå

26.jan.2012 kl.13:17

Et smil lyser opp dagen =)

Ha en fortsatt topp torsdag!

Nina M H

26.jan.2012 kl.15:01

Er så bra at du er bedre! Håper virkelig du fortsetter å være glad, og at du får vekta opp til et sunt tall så fort som mulig! Ønsker deg alt vel.

anastassiadach

26.jan.2012 kl.15:44

det er flott å lese at det går bedre med deg og at du ikke gir opp og rett og slett står på! :) Stå på videre, for det her klarer du deg gjennom! :)

KarianneM

26.jan.2012 kl.18:09

Herlig å lese! Keep up the good work! ♥

Små steg er bedre enn ingen steg!

Linn-Eva

26.jan.2012 kl.20:47

Er så stolt av deg vakre!! Alle steg fremover er fremgang! :D

Line Kristine

29.jan.2012 kl.13:38

Så godt at det går framover! Når man står midt oppi en sånn prosess er det ikke alltid så lett at det går framover i det hele tatt. Skrittene er ofte små. Men det må de også være. Man kan ikke gå for fort fram. Hodet skal liksom klare å henge med... Lykke til videre! Keep up the good work!

Skriv en ny kommentar

katinka hellan

katinka hellan

24, Trondheim

Jeg er ei glad-jente fra Trondheim som nå bor i Oslo. Driver med sang og dans i fritiden og elsker å opptre på en scene. Trener for tiden på West End Dance studio her i oslo. www.westend.no Bloggen min handler om den tøffe tiden, hverdagen min og det å ha en psykisk lidelse. Er du en slik sjel, eller er du ikke helt sikker? Redd for å si det høyt eller holder ting for deg selv? Ikke nøl med å sende meg en mail på katinka_hellan@hotmail.com og spør :)

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits