Trondheims jente? mæ? flytt hjæm?

Da ser det vist ut til at jeg flytter skrotten min tilbake til Tr.heim for en periode. En periode som kan bli langvarig, men også en kort visit. Jeg gir byen en sjangse for å se om jeg klarer å starte min Nail & beauty salong. Det er en spennende og krevende tid jeg går i møte nå. Mye møter, forhandlinge, salg , kjøp og stress. Men det er da jeg er i mitt rette element. Fulle dager med alt for mye å gjøre.

Jeg kan vel si at dette ikke er den beste situasjonen for selve spiseforstyrrelsen. Den krever 100% fokus for at jeg skal klare å ta knekken på den. Nå får den kanskje 10% fokus og det er da det fort sklir ut. Jeg må ta meg selv i nakken for å få i meg nærling, men samtidig vil jeg unngå å spise, for jeg er redd det vil ødelegge dagen psykisk, og det kan jeg ikke la skje, da får jeg ikke gjort alle mine plikter. Alt om skal gjøres og organiseres. DVS jeg er ikke så veldig snill med meg selv nå. Men nå merker jeg heldigvis at alle de løse ballene i lufta begynner å falle på rett plass og da vil det bli mere tid til FOKUS SYKDOM og VEIEN OPPOVER:)

Nå har jeg fått meg leilighet i Tr.heim. Lade Alle 70 . en fin leilighet på 55kvm med innglassert balkong og peis :) er veldig fornøyd. Jeg har også bestillt billetene for USA tur hvor jeg skal sjekke ut forhandlere til butikken og salongen. Banken har innvilget lån og nå er det "BARE" resten som står igjen. Finne et passende lokale sentrumsnært, få inn varer og forhandlere, overføre alt av lege, psykolog, NAV og Helfo kontaktpersoner. Så skal vi se at resten går som en lek.
http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=34173207

-Tinkabell-

 

5 kommentarer

anastassiadach

15.04.2012 kl.16:30

Det å starte din egen salong høres jo kjempe spennende ut! jeg er sikker på at du kan klare dette! Og jeg vil med glede komme innom da! Bor selv i trondheim skjønner du!:) Men skjønner deg godt at når du sier at dt kansje ikke er så lurt å begynne med denne midt oppi sykdommen din, men jeg tur også kansje at dt kan få tankene bort på en måte. Og du må ikke tenke at dagen din blir ødelagt vis du spiser, man må nesten ha noe mat i seg for å klare seg gjennom stresset og alt som må bli gjort når det gjelder salongen. Jeg trur at du kan klare begge deler:) og jeg håper at du også har noen eller får noen som hjelper det med salongen så du ikke treng å gjøre alt sammen!:) Og gratulere med leiligheten foresten! Jeg og kjæresten er selv ute etter ny leilighet, men ekke bare bare å finne! Men den leiligheten på bildet var kjempe flott!:)

katinka hellan

15.04.2012 kl.21:02

anastassiadach: tusen hjertenlig takk =) dette var godt å høre. håper dere finner drømme boligen selv :)

Martine

16.04.2012 kl.12:47

gratiss med ny leilighet! du fortjener det beste! <3 herlig jente er du.

katinka hellan

16.04.2012 kl.12:59

Martine: takk =) du har ikke blogg selv da ?

hilde

16.04.2012 kl.22:46

jaaaaaaaaaa!!!!!!

herre ska gå så bra katinka, og æ ska kom når du får ordna alt og bli en gooo fastkunde :)) det bli flott ja, kjempespennende tid fremover da, det e bra du får det på 'papir' litt av det du tenke og føle, bra for din egen del.. æ e stolt av dæ :) linken te leiligheten virka itj da men utfra bildet æ sjer så sjer den lys og fin ut :)

masse lykke te på usa reisen, :))

Skriv en ny kommentar

katinka hellan

katinka hellan

24, Trondheim

Jeg er ei glad-jente fra Trondheim som nå bor i Oslo. Driver med sang og dans i fritiden og elsker å opptre på en scene. Trener for tiden på West End Dance studio her i oslo. www.westend.no Bloggen min handler om den tøffe tiden, hverdagen min og det å ha en psykisk lidelse. Er du en slik sjel, eller er du ikke helt sikker? Redd for å si det høyt eller holder ting for deg selv? Ikke nøl med å sende meg en mail på katinka_hellan@hotmail.com og spør :)

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits