Prestasjon over i frustrasjonAlle liker å prestere godt. Presterer man godt, blir man godt likt, får en klapp på skuldra, det fører til stolthet og mestring.

Men hva om man ikke presterer godt. eller enda verre, man er redd FOR a man ikke skal prestere godt. Hva skjer da?

FRUSRASJON.

Jeg er frustrert og super redd. Redd for at jeg ikke skal klare å prestere denne gangen heller. Redd for atter en gang å skuffe familien og venner. Rett og slett mye mere redd for å skuffe de enn meg selv. Jeg har tross alt ikke gjort annet enn å lure meg selv og skuffelsene har stått i kø de siste årene.
Men det er ikke meg selv jeg er så redd for å skuffe. Det burde være det. Det er jo min helse, min kropp og MITT liv det er snakk om.


Men nei, det er først og fremst min far og resten av familien.
Jeg vet ikke hvordan jeg skal snu denne tankegangen slik at min redsel for å ikke prestere skal blir svakere, slik at jeg kan konsentrere meg om opplegget HER og NÅ og ta en dag av gangen. jobbe hardt og virkelig kjenne prestasjon for hver dag som går. For MIN del og at JEG presterer for MINE mål.

Jeg vi bli frisk nå, vil starte et nytt liv, et liv med kjæreste og barn etter hvert. Veien er lang, målet er langt borte. Men drømmen om å få det til, er sterk.
Men noe står i veien for å hoppe ut i det å starte kampen. Det er den redselen for at jeg IKKE skal klare det nok en gang.

Ja jeg vil da evt skuffe meg selv, men jeg vet ikke om jeg klarer å skuffe min familie no mere. å det gjør meg så vondt, så vondt.

Jeg har som ukesmål å snakke med personal og støtte apparat rundt akkurat dette. Se om de har metoder for å slippe taket på redselen for å misslykkes.
Det blir en hard uke.Prestasjon over i frustrasjon.

Å prestere gjør meg godt

jeg føler meg sterk, ja helt på topp

jeg vokser og gjør meg erfaringer

å vil søke nye utfordringer.

 

men hva om mjeg feiler og skuffer atter en gang

har jeg da missyktes helt, som en toneløs sang

redselen sniker seg på

jeg vil så sårt få nå.....

 

...Nå mitt mål om en frisk hverdag

jeg vil kjenne på friske åndedrag

alt jeg ønsker nå er å gjøre en god prestasjon

slik at jeg kan bli kvitt min helvettes frustrasjon

 

-Tinkabell

Én kommentar

Verukkasalt

25.10.2015 kl.22:20

Du kommer helt sikkert til å prestere bra, du må bare tenke positivt! <3

Skriv en ny kommentar

katinka hellan

katinka hellan

28, Trondheim

Jeg er ei glad-jente fra Trondheim. Driver med sang og dans i fritiden og elsker å opptre på en scene. Trener for tiden på Step by Step i Trondheim. Ellers går all tid tid min butikk og salong Tinkabelle. www.tinkabelle.no Bloggen min handler både om den tøffe tiden og min nye hektiske hverdag. Utfordringen er å få hverdagen til å fungere sammen med min psykisk lidelse. Er du en slik sjel, eller er du ikke helt sikker? Redd for å si det høyt eller holder ting for deg selv? Ikke nøl med å sende meg en mail på katinka_hellan@hotmail.com og spør :)

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits